Post by disuwacami on Feb 11, 2022 16:17:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
To je nezapletena zabava, vendar je lahko malce dolgočasno, 4 avtomobili in se opere-suši-ponovi. Veliko denarja v igri in oglasi niso vsiljivi, vendar vam bodo dali ustrezen denar v igri v zameno za ogled in dobili naslednjo nadgradnjo za vaš avto.
Earn to Die 2 Перегони bhh
Lepo, le tako naprej. Čakam na 3. del.
Cccoooooooolllllllll tist ki je to izumo je. Avto
V redu igra, vendar se zdi, da so vse ravni v bistvu enake. Popolnoma nadgradite svoj avto in pridete do konca, samo da to storite znova. Za izvajanje preobratov niti ne dobite dodatnega denarja. Zakaj bi potem to lahko storili? Nekaj časa dobra zabava, vendar se hitro stara.
Preveč dodatkov, vsakič, ko fjnsh na dan, dobiš oglas. Prav tako enak koncept in nič zanimivega.
Ta igra je dobra
V redu, dobra igra, da ubiješ nekaj časa, ampak veliko oglasov in ne bi niti plačal, da bi se jih znebil.
Sama igra, precej dobra, morda na nekaterih mestih moteča, na primer, ko si dobesedno pred kontrolno točko in vanjo ne vstopiš. Vprašanje pa, zakaj je logotip tukaj tisti od etd3 z napisano 2? Kot da avta sploh ne moremo slikati.
Čeprav sem želel uživati v tej igri, to ni mogoče. Samovoljno prevračanje, izguba oklepa zaradi neravne ceste, nespodobno mletje, ki ne gre nikamor. Zgrabi denar na podlagi sreče in vaše sreče je zmanjkalo.
Preveč oglasov! Ampak dobra igra. Vsaki dve igri dobim oglas, nato se zaslon zatemni, nato se moram znebiti aplikacije, ki jo uporabljam, in jo znova odpreti, je moteče. Prosim znebite se oglasov
Zaostajanje je zanič človek. Zaostaja prevečoooooooooo (tudi v mojem telefonu z 8 GB RAM-a)... Prav tako ni točk za sprednji in zadnji preklop vozila 🤣
Bila bi odlična igra, če ne bi bilo izjemnih količin dodatkov, dokončanje ravni dodaj, igraj raven, tukaj dodaj. Tukaj poskusite kupiti nadgradnjo in tukaj dodajte odprto igro, ki ste jo uganili. Kaj se je zgodilo z mobilnimi igrami 🙄
Všeč mi je ta igra, vendar uporabljam samo prvi avto na vseh nivojih, avto sem celo popolnoma nadgradil, frustrirajoče je, da imam prvi avto tako dolgo
Sprva v redu, vendar postane zelo monotono. Vsako vozilo mora imeti določeno stopnjo edinstvenosti. Ampak vsi so enaki. Tudi gorivo se zmanjša, če ne pritisnete na plin...
Uporabi sem z Topom Hahaha
Užival sem v tej igri do posodobitve, zdaj se igra niti ne bo naložila. Dobro opravljeno, nisem vložil denarja vanj (tudi ti ni tako - samo zaradi tega bi mu dal 5 zvezdic) Precej sem moten 8f Iskreno povedano, dobil sem 2 uri čakanja napad covida drugi dan
Ne dovoli mi namestiti igre. Preveril sem druge ocene in zdi se, da imajo drugi ljudje isto težavo. Igra je dobra, vendar ji ne morem dati več kot eno zvezdico, ker je ne morem namestiti in igrati.
Odlicen spil
Ne deluje v sistemu Android 12. Namestitev ni uspela
Se strinjam s aleksandrosom slo!
Obožujem to igro, vendar si želim, da bi še vedno lahko uporabljali naše stare avtomobile
Postane dolgočasno, ko vedno počneš dobesedno eno stvar, zato njena spustna igra ni najboljša
Fizika je včasih čudna. Ojačani zaboji so premočni in če se vam najmanjši delček zatakne, ste priviti. Tudi če uporabljate samo pospeševanje ali se premikate brez uporabe motorja, še vedno porablja gorivo brez razloga. In oglasi za igre praktično nsfw so samo nadležni. Količina ali njeni oglasi je neznosna. To igro sem dobil samo zaradi nostalgije, ampak je doo doo.
igra je tako klasična! igra je bila res dobra, ko je izšla! grafika je v redu, toda ko sem šel skozi nekatere stopnje, so bile zelo težke, vendar težave niso pomembne (razen če je res moteče), ampak ko je bilo leta 2020, mi je bilo pri igri dolgčas, žal je nisem več igral, zdaj pa je v redu igra
Super
zabavno igranje; oglasi dolgočasni
Všeč mi je igra in to, da ni oglasov
Všeč mi je ta igra in nenavadno dodaja
Ful carska že mam tazadenga avta
Preveč ponavljajoče se. To je le zgrabitev, da boste gledali oglas za oglasom za oglasom. Zasnovan je tako, da vam ne dovoli dokončati ravni, dokler se vse ne izenači, kar je hitreje z gledanjem oglasov kot z igranjem. Ne gre za nobeno veščino ali tehniko.
쿠킹 매드니스 - 셰프의 레스토랑 게임 아케이드 yed
Odlične podrobnosti, razen napredovanja boljših avtomobilov, bi lahko bile na vsaki ravni bolj realistične. Morda začnite z bolj bednimi avtomobili, morda celo z motociklom ali kaj podobnega, da bo bolj smiselno, da je naslednji avto boljši, ko moramo za seboj pustiti svoja popolnoma opremljena in nadgrajena vozila za enega s takim, ki se začne tako slabo.
Omg igra je carska!
Igranje je nekoliko zabavno, vendar se igra res ponavlja. Ko premagate prvo stopnjo, se vaš avto "nadgradi", kar v resnici pomeni, da se ves vaš napredek ponastavi. Avtomobili niso nikoli boljši od prejšnjih. Tudi nadgradnje so enake za vsak avto. Razvijalec bi res moral različnim avtomobilom dodati vsaj nekaj edinstvenih lastnosti/nadgradenj, da bi malo spremenil igranje.
Najboljša igra
To igro je zelo zabavno igrati in zanjo bi lahko porabil ure svojega časa, vendar se zelo ponavlja, ker ves čas samo nadgrajujete in vozite. Sicer je to dobra igra in nima veliko oglasov. To je dobra 🚽 igra👌
Všeč mi je glasba 🎵🎵 igre in realistični spriti (nekako) Toda nastavitve so popolnoma novo področje za vklop glasbe brez zvoka (zombi grouls)
igra je zabavna in mine čas, vendar je celotna igra dobesedno vedno znova ista stvar, poleg tega je igro mogoče zaključiti samo s pritiskom na stopalko za plin, zaradi česar se zdi nekako nesmiselna
Dobra igra, vendar se je nova posodobitev pokvarila na mojem s21 ultra, v drugih pregledih vidim tudi druge s to težavo
Igral sem prvi naslov in moram reči, da je ta veliko boljši. Kdo ne mara uničevanja stvari, ustvarjanja eksplozij, ubijanja zombijev in šrapnelov ter krvi, ki se preliva povsod?
na kasnejših ravneh količina nepreskočljivih video oglasov in sej "tukaj, igraj malo to drugo igro" uničijo potek igre. Užival sem v zgodnjih ravneh, vendar je bil odstranjen, ko so oglasi postali preveč vsiljivi in uničili igro. Dajte nam način za nakup igre.
super igra! vsem, ki razmišljajo 'huh, izgleda kul, vendar ljudje pravijo, da je preveč oglasov, zato ga ne bom prenesel." Vse, kar morate storiti, je, da vklopite način za letalo, potem pa, BOOM! brez oglasov, dokler internet ni spet vklopljen! plus, ta je brezplačna, za razliko od originala, vendar je težava v tem, da igram na chrome book, kar pomeni, da ne morem uporabljati puščičnih tipk, ker je to mobilna igra, vendar je še vedno tako odlična igra, da ne vzamem niti ene zvezdice off! neverjetna igra! prenesi to zdaj!!!! Uredi, zdaj igram na telefonu, tako da smo zdaj vsi v redu!
Prva etapa je bila zabavna, nato se samo ponovi z različnimi vozili.Med igranjem morate onemogočiti internetno povezavo, sicer je oglasov preveč.
Zelo zabavno! Zelo zasvoji! To je zelo podobno prvemu, vendar izboljšave fizike omogočajo, da igrate znova in znova. Edina stvar je, da je skoraj enak kot prvi, nič res novega. Še vedno super 😊